Női kosár Eb: Kovacsevics visszatért a parkettre - videó

Vágólapra másolva!
2015.06.27. 23:08
null
Natasa Kovacsevics ismét kosarazott
Natasa Kovacsevics ismét játszott! A magyar-romániai közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság All-Star-gáláján – amelyen a kék mezes csapat 57–54-re legyőzte a fehéret – többek között a 2013-ban egy autóbusz-balesetben megsérülő volt győri játékos is parkettre lépett. Videó!

„Annyira boldog vagyok, hogy szavakkal le sem tudom írni! Óriási megtiszteltetés, hogy ilyen gálamérkőzést rendeztek a számomra, hogy a sportág legendái vállalták a játékot, s ennyi néző jött ki, hogy velem ünnepeljen. A legfontosabb, hogy újra képes voltam játszani, így esély nyílt arra, hogy visszatérjek. Ugyanis gondolkodom rajta, hogy megpróbálok visszatérni a versenyszerű kosárlabdához. Ez volt talán az első lépés. Ezért vagyok mindenkinél boldogabb” – mondta Kovacsevics a Nemzeti Sportnak.

Kovacsevics – több csapattársával együtt – 2013. szeptember 7-én sérült meg súlyosan, amikor a győri együttest egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál személyautóval ütközött. A balesetben Tapodi Péter klubigazgató a helyszínen meghalt, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét.

Natasa Kovacsevics ezzel a bejegyzéssel fejezte ki boldogságát a Facebookon
Natasa Kovacsevics ezzel a bejegyzéssel fejezte ki boldogságát a Facebookon

NATASA KOVACSEVICSET KÖSZÖNTÖTTÉK AZ ALL-STAR-GÁLÁN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik