NBA: itt a nap híre, LeBronnal jöhet a Space Jam 2!

Vágólapra másolva!
2015.07.23. 14:50
null
LeBron James új szerepben? (Fotó: Reuters)
Egybehangzó tengerentúli sajtóértesülések szerint jó esély mutatkozik minden idők egyik legnépszerűbb sport témájú mozifilmje, a Space Jam (Zűr az űrben) folytatására, amelyben LeBron James léphet Michael Jordan, az eredeti film főszereplőjének örökébe. 

 

A spekuláció azt követően indult be, hogy a LeBronnal szerződésben álló Warner Bros. meghosszabbította a szerződését a jelenlegi legismertebb kosárlabdázó produkciós cégével, a SpringHill Entertainmenttel.

A szerződés értelmében LeBron mozifilmekben, televíziós műsorokban és egyéb digitális szórakoztató termékekben tűnhet fel. A kosaras egyébként már kipróbálta magát a vásznon, Magyarországon augusztusban kerül a mozikba a Kész katasztrófa című film, amelyben ő is szerepel, önmagát alakítva.

A csütörtöki bejelentéssel párhuzamosan napvilágot látott, hogy a Warner Bros. megújította a jogokat a Space Jamre, azaz várható az 1996-os film folytatása Tapsi Hapsiékkal és a Tasmán ördöggel. Különös egybeesés, amely sokat sejtet.

 

 

A Space Jam folytatásáról és LeBron esetleges szerepvállalásáról már 2014-ben is felröppentek pletykák, de a játékos akkor még cáfolt.

Space Jam 2 LeBronnal? Kezdhetünk reménykedni
Space Jam 2 LeBronnal? Kezdhetünk reménykedni

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik