Kosárlabda: a válogatottságot lemondta, Törökországba igazol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.21. 11:10
Eldőlt: a legutóbbi szezonban Győrben kosárlabdázó Vajda Anna elfogadta a törökországi felkérést, és a Hatay Büyüksehir Belediyesiben folytatja a pályafutását.

„Jó ajánlatot kaptam, s noha nem szerepelt tavaly olyan jól ez a csapat, most sokkal komolyabbak az elvárások, mindenképpen szeretnének jócskán előbbre lépni a tabellán – idézi a kisalfold.hu Vajda Annát véleményét a legutóbbi török bajnokság 12. helyezettjéről. – Korábban még sosem kellett külföldi csapathoz olyan korán kimennem, mint most. Ezúttal augusztus huszadika után már várnak, s kezdjük a közös felkészülést.” kisalfold.hu Vajda Annát véleményét a legutóbbi török bajnokság 12. helyezettjéről. – Korábban még sosem kellett külföldi csapathoz olyan korán kimennem, mint most. Ezúttal augusztus huszadika után már várnak, s kezdjük a közös felkészülést.”

A 30 éves erőcsatár megerősítette: a nyár eleji Európa-bajnoksággal lezártnak tekinti a válogatottbeli pályafutását.

„Az Európa-bajnokság után elköszöntem, akitől kellett, s biztos, hogy nem leszek újra válogatott. Az azóta eltelt bő egy hónap sem változtatta meg a véleményemet, tehát nem hirtelen döntést hoztam. Sajnálom, hogy éppen a hazai rendezésű Eb-n nem jött össze jó szereplés, nagy csalódás volt ez mindenkinek. Többet ugyanakkor erről nem szeretnék mondani.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik