Kosár: Hanga ezúttal mindössze négy pontot dobott

ZSIVERA GÁBOR (KEZDŐ5.HU)ZSIVERA GÁBOR (KEZDŐ5.HU)
Vágólapra másolva!
2014.11.24. 23:23
Címkék
Remek meccset játszott az Euroligában is szereplő Sassari vendégeként Hanga Ádám klubja, az Avellino, ám végül szoros, 81–75-ös vereséget szenvedett az olasz élvonalban.

Hanga Ádám csereként pályára lépve összesen 30 percet kapott a bizonyításra, ami alatt 4 pont, 4 lepattanó, 4 gólpassz, 2 szerzett labda és 1 kiharcolt fault került fel a neve mellé, továbbá volt 1 eladott labdája is, mezőnyből 2/8-cal zárt. Három triplakísérletéből egy sem sikerült.

A végig fordulatos, lüktető csata hajrájában jóval higgadtabb volt a 20-at szóró David Logan fémjelezte Sassari, az Avellino bárnagyot küzdött, nem bírta el, hogy Justin Harper mellett ma a többi kulcsember haloványabb volt a megszokottnál. Sajnos pontszerzésben honfitársunk is olaszországi pályafutása legrosszabb teljesítményét nyújtotta, jóval kevésbé volt agresszív a játéka, mint azt mostanság megszokhattuk.

A Vitucci-legénység így 3-4-es mutatójával hét forduló után nem áll rájátszást jelentő helyen nehéz sorozata után, ám innentől nem kevés olyan találkozója jön, melyen egyértelmű esélyesként indulhat harcba.

Az Avellino legközelebb jövhét vasárnap 18:15-től lép parkettre, méghozzá a Trento ellen, hazai környezetben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik