Képek: 150 ezer dollárnyi pezsgő – így ünnepelt a Warriors

Vágólapra másolva!
2017.06.14. 09:25
Mint ismert, a Golden State Warriors negyedszer is legyőzte a Cleveland Cavalierst az NBA-döntőben, így megszerezve a bajnoki címet. A játékosok természetesen nem mentek haza, hanem egy szórakozóhely felé vették az irányt, hogy megfelelően megünnepelhessék a Warriors ötödik elsőségét.

A beszámolók szerint a legértékesebb játékosnak (MVP) megválasztott Kevin Durant „túl sok sört” ivott, a csapat másik sztárja, Stephen Curry pedig egy győzelmi szivart szívott el – és mindez közvetlenül a találkozót követően történt, a buli csak ezután kezdődött!

Már az Oracle Arena öltözőjében mintegy 300 üvegnyi pezsgő fogyott el.a legértékesebb játékosnak (MVP) megválasztott Kevin Durant „túl sok sört” ivott, a csapat másik sztárja, Stephen Curry pedig egy győzelmi szivart szívott el – és mindez közvetlenül a találkozót követően történt, a buli csak ezután kezdődött!

Már az Oracle Arena öltözőjében mintegy 300 üvegnyi pezsgő fogyott el.


Draymond Green fennhangon tudatta mindenkivel, aki a közelében volt, hogy a következő megálló a San Franciscóban található Harlot nevű éjszakai klub lesz.


A TMZ beszámolói szerint a játékosok és a stábtagok egészen elképesztő mennyiségű pezsgőt fogyasztottak – a szórakozóhelyen összesen 80 palackot ürítettek ki, ezeknek értéke mintegy 150 ezer dollár (átszámítva majdnem 41 millió forint)!

Két üvegnyi pezsgőt külön erre az alkalomra készítettek el az ünneplő csapatnak.


Kevin Durantet a bulin készült képeken már nem látni – elképzelhető, hogy ezen az ünnepségen nem vett részt. Még a csarnokon belül egy barátjának bevallotta, hogy igencsak ittas állapotban van, majd így hagyta el az arénát, ahol megszerezte első bajnoki címét:


TOVÁBBI KÉPEK AZ ÜNNEPLÉSRŐL:


A győztes hadvezér, Steve Kerr is lazított

A real #MoetMoment with coach Kerr the 2017 NBA CHAMPIONS @warriors he truly #NeverStopNeverSettle #TeamHennessy #PrivilegeUp we do this for #TheBay @moetchandon @hennessyus #warriors #SteveKerr #nbafinals2017 #nbachamps2017 #BayArea

1,222 Likes, 83 Comments - Shawn Villasenor (@buildabeast1) on Instagram: "A real #MoetMoment with coach Kerr the 2017 NBA CHAMPIONS @warriors he truly #NeverStopNeverSettle..."

Steph Curry feleségével, Ayeshával (a háttérben a bajnokcsapat másik tagja, Shaun Livingston is látható)


Klay Thompson sem maradhatott ki


BAJNOK A GOLDEN STATE WARRIORS!

They make being a team cool. #reallove #bayarea #baearea #chefcurry #ayeshacurry #worldchampion #goldenstateofmind #goldenstatewarriors #aboutlastnight #cmhoward #MoetMoment #champagnecampaign #truelove #blessed

178 Likes, 5 Comments - © O ® I (@corinamarlene) on Instagram: "They make being a team cool. #reallove #bayarea #baearea #chefcurry #ayeshacurry #worldchampion..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik