Férfi kosárlabda: Hanga itthon csak az Albacompnál képzeli el a jövőjét

Vágólapra másolva!
2011.02.03. 18:10
A férfibajnokság egyik legjobb formában lévő magyar játékosa Hanga Ádám, akivel új szerződést kötött csapata, az Albacomp.
„A klub megbecsüli értékeit, nagyon örülünk, hogy Ádámmal aláírhattuk ezt a szerződést. Ha nem sikerül külföldre igazolnia, mindig helye lesz a csapatban" – mondta a Nemzeti Sportnak Hangával kapcsolatban Halm Rolland, a fehérváriak ügyvezetője.

Az Albacomp vezetői előszerződést kötöttek a 21 éves, két méter magas hátvéddel.Az előszerződés alapján, ha szeptember közepéig nem igazol külföldre, Hanga a 2011–2012-es idényt is Székesfehérváron tölti, vagyis idehaza csak az Albacomp színeiben kíván szerepelni.

„Ez a mostani kicsivel előnyösebb szerződés, mint az eddigi, azt még gyerekként, öt éve írtam alá. Örülök, hogy megkötöttük az újat, mert eszerint a klub is úgy látta, hogy a teljesítményem anyagi szempontból is többet ér, mint amekkora juttatásban most részesülök. Természetesen szeretnék külföldre igazolni a nyáron, és kipróbálni magam nívósabb bajnokságban, de ha nem sikerülne, akkor sincs baj, mert itthon csak az Albacompban tudom elképzelni a jövőmet" – fogalmazott az új megállapodással kapcsolatban Hanga.  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik