Férfi kosár: újabb kieső, Keller Ákost megoperálták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.16. 11:16
Hétfőn folytatja szereplését a kosárlabda vb-selejtezőkön a magyar válogatott, méghozzá Olaszország ellen. A hollandok elleni győzelem után nehezíti a csapat helyzetét, hogy kórházba került Keller Ákos, a válogatott csapatkapitánya, akit meg is kellett műteni.

Idegenben győzte le Hollandiát az amúgy is sérülésektől sújtott magyar válogatott a világbajnoki selejtezők J-csoportjában, de nincs idő a pihenésre, mert hétfőn jönnek az olaszok, akiknek a legyőzéséhez ismét bravúrra lenne szükség.

Nem lesz ott a pályán Keller Ákos, akit a debreceni kórházba kellett szállítani. Ivkovics Sztojan az m4sport.hu kérdésére elmondta, hogy a csapatkapitánynál vakbélgyulladást diagnosztizáltak, és meg kellett műteni. Néhány napig még a kórházban marad a kiváló center, így csak onnan tud drukkolni a többieknek.

Ennek ellenére a szövetségi kapitány bizakodó, és úgy véli, hogy a hollandok elleni meccsen megsérült Eilingsfeld János is pályára léphet.

„Egy család vagyunk, családon belül pedig mindent meg lehet oldani. Eilingsfeld János játéka kérdéses, de a fájdalomküszöbe nagyon magas, nem tudom elképzelni, hogy ne lépjen pályára” – magyarázta Ivkovics.

KOSÁRLABDA
FÉRFI VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ
J-CSOPORT, 2. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–OLASZORSZÁG

Debrecen, szeptember 17., hétfő, 18.00.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik