Férfi kosár: Szombathelyről igazolt légióst a Fehérvár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.01. 11:33
Az Alba Fehérvár bejelentette első légiósa, az előző szezonban Szombathelyen pattogtató amerikai Bradford Burgess szerződtetését.

„Burgess elsősorban csapatjátékos, univerzálisnak mondható – nyilatkozta a fehérvári együttes vezetőedzője, Dzunics Braniszlav az albakosar.hu-nak. –Támadásban több poszton használható, valamint védekezésben is hasznos. A külső dobásokban különösen erős, erre pedig nagy szükségünk lesz jövőre. A szerződése alapján augusztus 15-én már velünk kezdi meg a nyári felkészülést. További külföldi játékosokkal is tárgyalunk, nagy céljaink vannak a 2016-17-es idényben is.”

A 26 éves, 198 centi magas játékos az előző idényt Ausztriában kezdte, majd februárban igazolt a Falcóhoz. Burgess a magyar élvonalban 15 meccsen 14.13 pontot átlagolt.Dzunics Braniszlav az albakosar.hu-nak. –Támadásban több poszton használható, valamint védekezésben is hasznos. A külső dobásokban különösen erős, erre pedig nagy szükségünk lesz jövőre. A szerződése alapján augusztus 15-én már velünk kezdi meg a nyári felkészülést. További külföldi játékosokkal is tárgyalunk, nagy céljaink vannak a 2016-17-es idényben is.”

A 26 éves, 198 centi magas játékos az előző idényt Ausztriában kezdte, majd februárban igazolt a Falcóhoz. Burgess a magyar élvonalban 15 meccsen 14.13 pontot átlagolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik