Férfi kosár: hosszabbított a KTE vezetőedzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.21. 11:42
A férfi kosárlabda NB I rájátszásáért küzdő KTE-Duna Aszfalt a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy egy évvel meghosszabbította Forray Gábor vezetőedző szerződését, így jövőre is ő irányítja a kecskeméti klubot.

„Mi azért tudunk eredményesen szerepelni, mert mindig csak egy-egy meccsre koncentrálunk – válaszolt Forray Gábor a ktekosar.com-nak arra a kérdésre, hogy milyen változásokat tervez a következő szezonra. – Most éppen a Szegedet szeretnénk legyőzni, ami nem lesz könnyű… Ami a jövőt illeti, számomra nagy elismerés, hogy a klub meghosszabbította a szerződésemet, és hatalmas bizalom. Pedig a szezon elején volt olyan időszak, amikor 2–15-ös mutatóval álltam, mint vezetőedző, mégsem éreztem egyetlen percig sem a vezetőinktől nyomást. Inkább segítséget kaptam mindenben, hogy megtaláljuk a helyes utat. Remélem, ezen is maradunk.”Forray Gábor a ktekosar.com-nak arra a kérdésre, hogy milyen változásokat tervez a következő szezonra. – Most éppen a Szegedet szeretnénk legyőzni, ami nem lesz könnyű… Ami a jövőt illeti, számomra nagy elismerés, hogy a klub meghosszabbította a szerződésemet, és hatalmas bizalom. Pedig a szezon elején volt olyan időszak, amikor 2–15-ös mutatóval álltam, mint vezetőedző, mégsem éreztem egyetlen percig sem a vezetőinktől nyomást. Inkább segítséget kaptam mindenben, hogy megtaláljuk a helyes utat. Remélem, ezen is maradunk.”

A Kecskemét három fordulóval a középszakasz vége előtt a még rájátszást érő 8. helyen áll a középházban – az utóbbi tíz mérkőzéséből nyolcat megnyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik