Férfi kosár: lemondott a Szolnoki Olaj vezetőedzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.25. 12:33
null
A ZTE-től elszenvedett súlyos vereség után lemondott Pór Péter, a Szolnoki Olaj vezetőedzője (Fotó: Szabó Miklós)
A szerdai, ZTE-től elszenvedett súlyos bajnoki vereség (84–54) után benyújtotta lemondását Pór Péter, a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapatának vezetőedzője – adta hírül a klub a hivatalos honlapján. A csapat irányítását Sztojan Ivkovics, a magyar válogatott szövetségi kapitánya veszi át.

 

„A klubvezetés és a szakmai stáb döntése nyomán feladatait a Szolnoki Olaj KK szakmai igazgatója, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, Sztojan Ivkovics veszi át – áll a klub közleményében. Pór Péter leköszönése után sem távozik a klubtól, továbbra is segíti a csapat munkáját.”

„A Szolnoki Olaj KK Kft. vezetése a szakmai stábbal közösen elemezte az elmúlt időszak eredményeit. A csapat évek óta párhuzamosan állt helyt a magyar és a nemzetközi porondon… A csapat az elmúlt 50 napban közel annyi mérkőzést játszott, mint egy csak Magyarországon versenyző klub öt hónap alatt, miközben az EuroCup mérkőzései miatt 25 ezer kilométert utaztak a játékosok. Ez a folyamatos kettős terhelés mentálisan és fizikailag is sokat kivett a csapatból, ezt mutatja az elmúlt napok gyengébb játéka.”

„A Szolnoki Olaj KK Kft. vezetése elfogadta, hogy ebből a helyzetből a leköszönő Pór Péter már nem tudja kimozdítani a csapatot, ezért úgy döntött, hogy feladatait a bajnokság végéig a Szolnoki Olaj KK szakmai igazgatója, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, Sztojan Ivkovics vegye át.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik