Férfi kosár: kialakult a Szolnok teljes szakmai stábja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.19. 14:13
Kialakult a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatának teljes szakmai stábja a 2017–2018-as idényre, erről a klub hivatalos közleményben számolt be.

Azt már május 27-én bejelentette a klub, hogy a vezetőedzői posztot Andreas Wagner tölti be a következő évadban, a 41 éves német szakember egy évre írt alá. Két segítője a MAFC csapatából érkező 25 éves Jakab Máté, valamint a szolnoki születésű, legutóbb az MTK Törökbálintnál dolgozó 36 éves Szarvas Gábor lesz. Báder Márton május 1-je óta klubigazgatóként dolgozik.Andreas Wagner tölti be a következő évadban, a 41 éves német szakember egy évre írt alá. Két segítője a MAFC csapatából érkező 25 éves Jakab Máté, valamint a szolnoki születésű, legutóbb az MTK Törökbálintnál dolgozó 36 éves Szarvas Gábor lesz. Báder Márton május 1-je óta klubigazgatóként dolgozik.

Az U20-as csapat felkészítéséért a nyártól ugyancsak Szarvas Gábor felel, az U18-as csapat edzője Nemes Péter lesz, akit Jakab Máté segít majd.

Az utánpótlás szakmai koordinálása Falusi Tünde feladata lesz, az ő munkáját Kmézics Zorán segíti. Az erőnléti edző feladatkörét Pásztor György látja el.

A csapathoz kapcsolódó hír még, hogy június végén, két heti turnusban Kmézics Zorán vezetésével ismét megrendezésre kerül az International Basketball Camp Szolnok, amelyre a klub várja a jelentkezőket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik