Férfi kosár: két-két paksi és soproni az All Star-kezdőkben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.25. 14:51
Megvannak a kezdőcsapatok a szombati korsárlabda Kelet–Nyugat All Star-mérkőzésre. A keletieknél két paksi, a nyugatiaknál két soproni került a kezdőbe.

Kelet válogatottját Dzunics Braniszlav, Nyugatét pedig Sabáli Balázs irányítja november 29-én a Tüskecsarnokban. A kezdőcsapatok a szurkolók szavazatai alapján álltak össze, a válogatottak edzői pedig olyan játékosokkal töltötték fel a kereteket, akikkel megcélozhatják a győzelmet és a szavazáson is jól szerepeltek.

Dzunics és Sabáli munkáját egy-egy kollégájuk is segíti majd: a Nyíregyháza, illetve a Falco vezetőedzőjét, Sitku Ernőt és Kálmán Lászlót hívták meg maguk mellé a kispadra.

Bár a szavazáson az élmezőnyben végzett, Horváth Ákos – a Jászberény ásza – sérülése miatt biztosan nem lép pályára szombaton a Tüskecsarnokban, ahová 2000 forintos egységáron lehet belépőt vásárolni.

A CSAPATOK CSAPATOK:
KELET: Pongó Martin (Kecskemét), Jeremy Wise (Nyíregyháza), Andrija Csirics (Szeged), Jarrod Jones (Atomerőmű), Tóth Ádám (Atomerőmű)
Kispad: Henry Dugat (Atomerőmű), Lakosa Zsolt (MAFC), James Kinney (Kecskemét), Kerpel-Fronius Balázs (Jászberény), Eilingsfeld János (Atomerőmű), Nermin Hujdurovics (Nyíregyháza), Filip Barovics (Kecskemét)

NYUGAT: Jermaine Thomas (Sopron), Perl Zoltán (Falco), Milos Boriszov (Sopron), Hendlein Roland (Kaposvár), Csorvási Milán (Alba)
Kispad: Goran Martinics (Falco), Anthony Nelson (Pécs), Nick Raivio (Kaposvár), Gáspár Dávid (ZTE), Lasan Kromah (Alba), Veljko Budimir (Pécs), Nathan Healy (ZTE)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik