Férfi kosár BL: jó hangulatú dobóedzéssel hangolt a Falco

Vágólapra másolva!
2019.11.20. 13:57
null
A Falco jó hangulatú dobóedzéssel hangolt az esti mérkőzésre (A szerző felvétele)
Jó hangulatú dobóedzéssel hangolt az esti, olasz Brindisi elleni idegenbeli csoportmeccsre a magyar bajnok Falco.

 

Már-már nyárias időben, napsütésben, 21 Celsius fokban indult a délelőtti dobóedzésre a Falco-Vulcano Energia KC csapata – ennek megfelelően a hangulat is remek volt az olasz Brindisinél vendégeskedő magyar bajnoknál.

A sárga-feketék delegációja több mint 20 kilométerre a kikötővárostól lakik egy kastélyszállóban, amelynek ablakaiból látszik a tenger, de a közelében csak mezők találhatók, azaz a körülmények adottak ahhoz, hogy a játékosok csak a 20.30-kor kezdődő mérkőzéssel foglalkozzanak. A több mint 3000 néző befogadására alkalmas, meredek lelátókkal rendelkező Pala Pentassugliában pörgős, egy órás foglalkozást tartott a gárda, mindezt laza és kellemes légkörben. Az amerikai centernek, Juvonte Reddicknek újabb kötést kellett tenni a sérült hüvelykujjára, de így is végigdolgozta a tréninget, ahogyan a kisebb sérüléssel bajlódó Váradi Benedek és Perl Zoltán is.

Az más kérdés, hogy Gaspar Okorn akarja-e kockáztatni kulcsjátékosainak egészségét egy olyan találkozón, amelyen egyértelműen az olaszok, akik a BL-ben eddig valamennyi hazai meccsüket megnyerték, az esélyesebbek...

KOSÁRLABDA
FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA
6. FORDULÓ
D-CSOPORT
20.30:
Brindisi (olasz)–Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik