Férfi kosár: Pakson debütálhat a Falco új, amerikai légiósa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.15. 12:26
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Falco szombaton, még a Jászberény elleni, 84–64-re megnyert bajnoki előtt jelentette be a 27 éves, 198 centis erőcsatár, az amerikai Andrew Barham szerződtetését, akivel kapcsolatban már nyilatkoztak is a vasi vezetők.

„A játékost vezetőedzőnk, Szrecsko Szekulovics romániai kapcsolatai révén alaposan leinformáltuk – idézi a vaol.hu Gráczer Györgyöt, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ügyvezetőjét. – Andrew Barham minden meccsén sokat dolgozik, emberként és játékosként egyaránt megbízható, ügyesen lepattanózik, és remekül dob. Ráadásul szinte mérkőzésről érkezik, vagyis játékban, jó formában, jó edzettségi állapotban van – de eddig minden állomáshelyén stabil teljesítménnyel rukkolt elő. A klub a szezon végéig szóló szerződést kötött a játékossal.”vaol.hu Gráczer Györgyöt, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ügyvezetőjét. – Andrew Barham minden meccsén sokat dolgozik, emberként és játékosként egyaránt megbízható, ügyesen lepattanózik, és remekül dob. Ráadásul szinte mérkőzésről érkezik, vagyis játékban, jó formában, jó edzettségi állapotban van – de eddig minden állomáshelyén stabil teljesítménnyel rukkolt elő. A klub a szezon végéig szóló szerződést kötött a játékossal.”

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a következő, 14. játéknapon, jövő szombaton az Atomerőmű elleni idegenbeli mérkőzésen már pályára is léphet a Falcóban Andrew Barham.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik