Férfi kosár: a Sopron szerződést bontott vezetőedzőjével

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.23. 16:42
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Sopron hivatalos oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Váradi Kornél vezetőedzővel.

„Mindenek előtt köszönöm, hogy pályakezdő felnőtt edzőként bizalmat szavazott nekem a klub – mondta Váradi a menesztése után. – Megpróbáltam mindent megtenni, hogy a játékosok magukévá tegyék az elképzeléseimet, de sajnos ez az esetek többségében nem valósult meg. Emiatt és a megbeszélt taktikai elemek be nem tartásának – amiket többször is említettem mérkőzés utáni nyilatkozataimban – következményeképpen alakult ki ez a soproni kosárlabdához méltatlan szituáció.”„Mindenek előtt köszönöm, hogy pályakezdő felnőtt edzőként bizalmat szavazott nekem a klub – mondta Váradi a menesztése után. – Megpróbáltam mindent megtenni, hogy a játékosok magukévá tegyék az elképzeléseimet, de sajnos ez az esetek többségében nem valósult meg. Emiatt és a megbeszélt taktikai elemek be nem tartásának – amiket többször is említettem mérkőzés utáni nyilatkozataimban – következményeképpen alakult ki ez a soproni kosárlabdához méltatlan szituáció.”

„Helyzetünket a szerencse sem segítette, gondolok itt betegségre, sérülésre, vagy éppen a játékengedély meg nem érkezésére.Természetesen én is követtem el hibákat, amelyeket hideg fejjel, többször újra kell gondolnom, és amelyekből le kell vonnom a következtetéseket annak érdekében, hogy a jövőbeni edzői pályám során azokat ne kövessem el.”

„A soproni csapatnak sok sikert kívánok és bízom benne, hogy a változás hatására megindulnak felfelé, mert ismerem a csapatban rejlő potenciált, – főleg ha bekövetkezik a korábban is tervezett irányítócsere – de fontos, hogy az előrelépéshez mindenkinek egy irányba kell húznia.”

Pojbics Szabolcs ügyvezető szerint pénteken derülhet fény az új edző személyére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik