Barcelona: Hangát Neymarhoz hasonlítják, megvan a kivásárlási ára

Vágólapra másolva!
2017.07.30. 13:25
A futballvilág, köztük a katalán szurkolók Neymar jövőjéért aggódnak, miközben a kosárlabda-társadalom Hanga Ádám jövőjével foglalkozik – ezzel az összehasonlítással kezdi írását a spanyol sport.es online újság, amely tudni véli: a Baskonia másfél millió euróban határozta meg a magyar válogatott játékos kivásárlási árát.

A Baskonia egy héttel ezelőtt számolt be arról, hogy új szerződést írt alá Hangával, miután a baszk klub is vállalta azokat a feltételeket, melyeket az FC Barcelona kínált neki.számolt be arról, hogy új szerződést írt alá Hangával, miután a baszk klub is vállalta azokat a feltételeket, melyeket az FC Barcelona kínált neki.

Úgy tűnik azonban: koránt sem biztos, hogy a történet ezzel véget is ért.

A sport.es úgy tudja, hogy a katalánok továbbra is foglalkoznak Hanga megszerzésével, miután a védő állítása szerint klubja 200 ezer euróval tartozik neki (melyet a Baskonia közleményben megcáfolt).

A portál szerint könnyen elképzelhető, hogy az FC Barcelona már közvetlenül a Baskonia elnökével, Josean Querejetával tárgyal, hiszen posztján továbbra is Hanga az első számú kiszemeltje, akinek másfél millió euró a kivásárlási ára.

Egyéb konkrétumok híján a lap megjegyzi: érdemes lesz kiemelt figyelemmel követni Hanga sorsának alakulását az elkövetkező hetekben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik