Videó: Görbicz Anita és Vincze Ottó lenyűgöző trükkje

Vágólapra másolva!
2017.09.04. 10:27
Egy háromszoros BL-győztes kézilabdázó és egy korábbi válogatott, minden idők talán legemlékezetesebb magyar BL-teljesítményét bemutató labdarúgó szerepel a Sport Tv szezonfelvezető kisfilmjében. Az egy párt alkotó Görbicz Anitától és Vincze Ottótól olyan videót láthatunk, amilyet korábban még soha.

Görbicz Anita már gőzerővel készül a kézilabda Bajnokok Ligája 2017–2018-as szezonjára, hiszen címvédésre készül csapatával, a Győri Audi ETO KC-vel, amelyben ezúttal is kulcsszerep vár rá. Párja, Vincze Ottó a pályán nem fog ugyan két gólt lőni a Grasshoppers ellen, de a stúdióban feltűnik majd BL-mérkőzések kapcsán szakértőként, a labdával pedig egyértelműen remekül bánik továbbra is!

Nem titok, hogy a két profi sportoló lételeme a versengés, olykor akár egymással – és nyerni nagyon szeretnek! A Sport Tv videójában ezt bizonyítják, hiszen az Audi Arénában Görbicz kézzel, Vincze pedig lábbal varázsol. Van egy ásványvizes palack is a történetben, amit nem hagynak leesni, és végül összejön az eddigi legdurvább bottle flip challenge....

A végeredmény és az üzenet magáért beszél: ahogyan most tőlük, úgy ősztől a kézilabda és a labdarúgó Bajnokok Ligája sztárjaitól láthatunk majd lélegzetelállító megmozdulásokat – hamarosan ők kápráztatnak majd el minden héten!

A ránk váró szezonról is beszélt a két szereplő: „Azt várom, hogy jussunk be a Final 4-ba, ahol a pillanatnyi forma dönt már, de ami a legfontosabb, hogy a sérülések elkerüljenek minket. Nagyon szoros lesz most is a mezőny, rengeteg csapat igazolt nagyon jó játékosokat, és most nincs olimpia, van idejük a csapatoknak felkészülni. Mindenképpen úgy megyünk neki az idénynek, hogy nyerni szeretnénk, egy játékos csak így mehet fel a pályára" – fogalmazott Görbicz Anita, aki fociban a Barcelona és a PSG sikeréért szurkol.

Vincze Ottó a futball BL-lel kapcsolatos várakozásait mondta el: „Nagyon szép BL-szezon elé nézünk. A favorit a Real Madrid, annak ellenére is, hogy már kétszer egymás után megnyerte a trófeát. Egyben maradt, és Zidane nagyon jól kezeli ezt a társaságot, a kérdés az, hogy a főbb erők mennyire lesznek motiváltak ennyi siker után. De a szívem a Barcelonáért dobog, és bízom benne, hogy a Neymar távozásával keletkezett űr be fog töltődni. Őt nem lehet pótolni, nem is ez lehet a feladat, inkább az, hogy a helyére kerülő játékos illeszkedjen a csapat szerkezetébe." A női kézilabda BL-re is kitért, ahol a párja játszik majd: „Véleményem szerint a Győr benne lesz a Final 4-ban, és ha Görbe ott jól fog játszani, akkor meg is nyeri."

A férfi kézi BL esetében mindketten az elmúlt négy évben Final4 -ba jutó Veszprém sikerében bíznak.

A Sport Tv szeptember 12-től a labdarúgó Bajnokok Ligája, szeptember 14-től a férfi kézilabda Bajnokok Ligája és október 8-tól a női kézilabda Bajnokok Ligája küzdelmeit is közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik