Újabb ellentmondás Nagy László klubváltása kapcsán

Vágólapra másolva!
2012.07.16. 20:28
null
Nagy László (középen) további egy évig Barcelonában marad (Fotó: fcbarcelona.com)
Címkék
Nagy László klubváltása változatlanul témát szolgáltat. Az átlövőt még egy évig élő szerződés köti a spanyol Barcelona kézilabdacsapatához, ám az MKB Veszprémnél azon dolgoznak, hogy már idén csatlakozzon a kerethez az átlövő. Korábban a kivásárlási összeg kapcsán hangzott el barcelonai pro, majd veszprémi kontra, ezúttal a váltás időpontja okán nem egyezik a két fél álláspontja. Barcelonában ugyanis biztosra veszik azt, ami a veszprémiek szerint még mindig kérdőjeles.

Amint arról a délután folyamán már beszámoltunk: a Barcelona hivatalos klubhonlapján tette közzé, hogy Nagy László a következő szezonban is a csapatot erősíti.

A Barca a honlapján hangsúlyozta, hogy a Veszprém által kínált kivásárlási összeg – Nagy szerződése 2013-ig él – nem volt arányban sem a játékos – akit a világ legjobb jobbátlövőjeként emlegettek – valós értékével, sem a hárommillió eurós kivásárlási árral.

Enric Masip, a Barcelona technikai igazgatója korábban úgy fogalmazott, nevetséges ajánlattal álltak elő a veszprémiek, akik mindössze 75 ezer eurót kínáltak Nagyért.

Az MKB részéről később kövér kacsának nevezték a megjelent számokat, a fejlemények ugyanakkor azt mutatják, a felek álláspontja távol állhatott egymástól.

A Nemzeti Sport kérdésére válaszolva azonban Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém elnöke cáfolta a Barcelona honlapján megjelent hírt.

„Nincs különösebb jelentősége, hogy mit ír a katalánok honlapja, miközben tudjuk, a két klub tárgyalásai nem fejeződtek be Nagy László kivásárlásáról – mondta az elnök. – Az olimpiai végéig a katalán klub vezetői, akik persze ott lesznek a játékokon, nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel. Velünk is abban maradtak, hogy a nyári játékok után folytatjuk az egyeztetéseket.”

Egy másik veszprémi vélemény szerint: a Barca a nyomásgyakorlás, Nagy árának felfelé srófolása érdekében újabb eszközt talált a honlapon közölt hírrel, amelyhez a klub részéről senki sem adta a nevét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik