Női kézilabda: újabb alapember hosszabbított a Ferencvárossal

Vágólapra másolva!
2019.01.11. 19:03
null
Mészáros Rea jól érzi magát a Ferencvárosnál (Fotó: Török Attila)
Háfra Noémi és Bíró Blanka után Mészáros Rea is meghosszabbította a szerződését a Ferencváros női kézilabdacsapatával – számolt be róla a zöld-fehérek hivatalos honlapja.

 

A 24 esztendős beálló egy plusz egy évvel hosszabbított az FTC-vel. Mészáros Rea 2013-ban szerződött a Fradihoz, azóta egy-egy bajnoki címet és Magyar Kupát nyert a csapattal.

„Boldog vagyok, hogy szerződést hosszabbíthattam, hiszen jól érzem magam a Ferencvárosnál. Bíztam benne, hogy kapok ajánlatot a klubtól, mert itt nagyon komoly célokért küzdhetek és mindennap fejlődhetek – idézi az elmúlt év legjobb honi védőjátékosának megválasztott Mészárost a fradi.hu. Nem szoktam rajta gondolkodni, hogy milyen rég játszom már a Fradiban, de nagyon jó érzés, hogy 2013 óta itt vagyok. Sokat változtam az elmúlt években, komolyodtam, és hiszem, hogy jobb játékossá is váltam. Az őszi szezon közepén, amikor kiderült, hogy hosszú időn át egyedül maradok beállóként a csapatban, akkor azért kicsit tartottam a helyzettől, viszont úgy gondoltam rá, hogy itt a lehetőség, amikor megmutathatom, mire vagyok képes, amikor igazán oda kell tennem magam. Nagyon örülök, hogy meg tudtam oldani a feladatot, és remélem, hogy a jövőben is segíthetem az együttest.”

Az FTC kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatója, Bognár László a váci születésű beálló megtartásának fontosságát hangsúlyozta.

„Rea az elmúlt hónapokban különösen nehéz helyzetbe került, hiszen Bobana Klikovac, majd Danick Snelder sajnálatos sérülése után egyedül maradt beállóként a felnőttkeretben, ám nagy szívvel és kiváló teljesítménnyel megoldotta a feladatot. Mindenképpen szerettük volna őt megtartani, és szerencsére úgy éreztük, hogy ő is szeretne a Fradiban maradni. Nagyon örülünk, hogy gyorsan sikerült megállapodnunk és a továbbiakban is a kötelékünkben marad” – mondta Bognár a klub honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik