Női kézilabda: már nem csupán opció, Hansen 2020-ig Győrben marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.29. 11:14
null
Anna Mette Hansen érzi a bizalmat Győrben (Fotó: Tumbász Hédi)
2017 nyarán érkezett a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatához a dán válogatott Anne Mette Hansen, akivel szombaton a klub megállapodott, hogy 2020-ig biztosan a klubnál marad.

 

Anne Mette Hansen szerződése eredetileg 2+1 évre szólt Győrben, úgy, hogy a második évben mindkét félnek lehetősége volt dönteni a harmadik szezonnal kapcsolatban. Ezt a pontot módosította közös megegyezéssel a klub és a játékos, így az átlövő 2020-ig biztosan zöld-fehér mezben szerepel majd.

„Nem véletlen, hogy fiatalon leigazoltuk Anne Mette Hansent, aki rengeteget fejlődött Győrbe érkezése óta. Idén fontos szerep hárul rá támadásban és védekezésben is, amit remekül megold. A bizalom jeleként kezdeményeztük, hogy vegyük ki az opciót a szerződésből, és ő is pozitívan állt megkeresésünk elé. Örülök, hogy jövőre is biztosan nálunk játszik majd” – nyilatkozta Bartha Csaba elnök a klub hivatalos honlapján.

„Úgy érzem egy álom vált valóra a Győrbe szerződésemmel. Örültem a klub ajánlatának, hogy fix idejű legyen a szerződésem. Érzem a bizalmat, ezért örömmel írtam alá a módosítást. Bízom benne, hogy idén és jövőre is szép sikereket érünk el közösen” – mondta Anna Mette Hansen.

A játékos az elmúlt másfél évben 128 gólt szerzett tétmérkőzésen, azaz bajnokikon, Magyar Kupa-, illetve Bajnokok Ligája-találkozókon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik