Női kézilabda: feloszlik a Fradi szurkolói csoportja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.21. 15:52
Tíz év után befejezi működését a Ligeti Egység, a Ferencváros csarnoktáborát irányító szurkolói csoport, amely főleg a kézilabda-mérkőzéseken buzdította a zöld-fehéreket, de a többi szakosztály eseményein is gyakran feltűnt.

„Nehéz és hosszú gondolkodás után arra a döntésre jutottunk, hogy a Ligeti Egység tíz év után befejezi működését. Sok jót és rosszat éltünk meg együtt, sok nehézség után újra és újra rendeztük sorainkat, majd varázsoltunk olykor-olykor pokoli hangulatot a csarnokba. Az utóbbi időben már nem éreztünk magunkban elég erőt és tüzet a megújuláshoz, céljaink eléréséhez. Be kellett látnunk, hogy tevékenységünk már nem mindig segíti elő a lelátói élet alakulását, fejlődését a Népligetben, annak ellenére, hogy egy-egy nagyobb mérkőzésen sikerült hozni az elvárható pokoli szintet.„Nehéz és hosszú gondolkodás után arra a döntésre jutottunk, hogy a Ligeti Egység tíz év után befejezi működését. Sok jót és rosszat éltünk meg együtt, sok nehézség után újra és újra rendeztük sorainkat, majd varázsoltunk olykor-olykor pokoli hangulatot a csarnokba. Az utóbbi időben már nem éreztünk magunkban elég erőt és tüzet a megújuláshoz, céljaink eléréséhez. Be kellett látnunk, hogy tevékenységünk már nem mindig segíti elő a lelátói élet alakulását, fejlődését a Népligetben, annak ellenére, hogy egy-egy nagyobb mérkőzésen sikerült hozni az elvárható pokoli szintet.

Ezúton is köszönünk minden segítséget és támogatást, amit a tíz év alatt kaptunk szurkolótársainktól és a csapatot segítőktől. Külön köszönettel tartozunk Hemela Zsoltnak és Bognár Lászlónak minden segítségért.

Egyénileg, lehetőségeinkhez mérten, továbbra is segítjük csapatunkat a lelátóról, illetve minden olyan szurkolói megmozdulást, ami elősegíti a Ferencvároshoz méltó lelátói jelenlétet” – áll az ulloi129.hu-n megjelent üzenetben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik