Női kézilabda: dán irányítóval erősít a Siófok – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.14. 11:21
null
Camilla Maibom lehet az új siófoki irányító (Fotó: ringkobinghaandbold.dk)
A Dagbladet Ringköbing-Skjern információja szerint Siófokon folytatja pályafutását Camilla Maibom, a Ringköbing irányítója. A 27 éves kézilabdázó a héten már alá is írhat a magyar együtteshez.

 

 

Néhány héttel ezelőtt még csupán pletykaszinten került szóba, mostanra viszont már szinte biztosnak tűnik: Camilla Maibom a dán élvonalban minden bizonnyal osztályozóra kényszerülő Ringköbing együttesétől Siófokra szerződik.

A dán csapat öt fordulóval a bajnokság vége előtt az utolsó előtti helyen áll, míg a Siófok a dobogóért harcol. A magyarok dán edzője, Lars Rasmussen nem vakon tapogatózik, hiszen 2015–2017 között éppen Ringköbingben dolgozott, azaz jól ismeri korábbi játékosát.

Camilla Maibom szülővárosában, Svendborgban kezdett el kézilabdázni, később szerepelt az Odensében, a Nyköbingben, illetve a Silkeborg-Voelben. 2016 óta a Ringköbing irányítója.

A helyi lap úgy tudja, a kedd délutáni edzésen már nem is vett részt, szerdán ugyanis Magyarországra indult. A hírt a játékos és a dán klub elnöke, Lars Buhl sem erősítette meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik