Női kézilabda: útjára indult az új BL-trófea

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.08. 14:13
A 2016-os budapesti női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőre új trófea készült, amelyet a hétvégén a Győri Audi ETO–CSM Bucuresti BL-középdöntő mérkőzésre kilátogató szurkolók már megcsodálhattak. Februárban további FTC- és Győr-találkozókra látogat el a díszes serleg, így bárki készíthet közös fotót a BL fődíjával.

A Magyar Kézilabda-szövetség és az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) 2015-ös felhívására a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) növendékei pályázhattak az új női Bajnokok Ligája-trófeára. A dizájnerek érdekes munkákkal készültek, a tavalyi döntés eredményeként végül Ádám Krisztián és Sipos Balázs ötletét fogadták el. A trófeát 2015-ben a Buducsnoszt Podgorica nyerte el, az alkotók pedig idén újra megformálták a különleges serleget, amelyet Győrben már számos szurkoló megismert közelről az Audi ETO CSM Bucuresti elleni február 6-i mérkőzésén.

Február következő három hétvégéjén bárki megcsodálhatja a serleget a Bajnokok Ligája további középdöntő-mérkőzésein, Budapesten, illetve Győrött.

A Trófea-túra további állomásai:
Február 13., Budapest: FTC-Rail Cargo Hungaria–Rosztov-Don
Február 19., Győr: Győri Audi ETO–Sävehof
Február 27., Budapest: FTC-Rail Cargo Hungaria–HCM Baia Mare

A május 7-8-án a budapesti Papp László Sportarénában megrendezendő Women's EHF FINAL4-ra továbbra is kaphatók a jegyek, az érdeklődés miatt a szervezők újabb szektorokat nyitottak meg.
További részletek: www.ehfFINAL4.com

Jegyár kategóriák:
1. kategória: 39 990 Ft
2. kategória: 27 990 Ft
3. kategória: 19 990 Ft
4. kategória: 9 990 Ft

Fontos, hogy a belépők két napra szólnak!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik