HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2013.03.19 14:27 Frissítve: 2015.01.03 01:45

Női kézi: a váciak megsiratták az elszalasztott lehetőséget

Nagy lehetőséget szalasztott el a Váci NKSE női kézilabdacsapata, miután a párizsi vereséggel nem jutott be a KEK elődöntőjébe, amit meg is sirattak a lányok. Gulyás István edző szerint a tízes skálán jár a nyolcas csapatának a menetelésért, míg játékosa, Klivinyi Kinga gyengébbnek látta ellenfelüket a korábbi körben kivert Podravkánál. A váciak a Digi Sport Reggeli Start című műsorában értékelték a nemzetközi szereplést.

HIRDETÉS

 

„Sírtak a lányok, megérdemeltünk volna kicsit szerencsésebb végkimenetelt, mert küzdöttek rendesen. A sorsolás előtt ezt a párizsi ellenfelet szerettük volna, most sem látom másként, csakhogy ezúttal tőlünk esett ki két fontos játékos és ezt a végjátékban nem bírtuk ki, birkóztunk, szenvedtünk. Éjszaka, utólag azon gondolkodtam, hogy a szélsőnket beljebb kellett volna hoznunk" – mondta Gulyás István vezetőedző.

A visszavágón 11 gólt szerző Klivinyi Kinga úgy vélte: „Mindent megtettünk, mégsem sikerült a továbbjutás, pedig a csapatnak még sosem adatott meg a KEK-ben a négybe kerülés, ezt sirattuk meg. Élni kellett volna a lehetőséggel. Szerintem ez a francia együttes jóval gyengébb volt az előző körben kivert Kaproncánál, viszont a visszavágó második félidejében megleptek minket, emberfogással követtek engem végig."

„Kinga hite hiányzott talán a többiekből, nem tudták őt tehermentesíteni, bepánikoltunk a végére. Abban viszont vitatkoznék Kingával, hogy a Kapronca sokkal erősebb lenne, a franciák védekezésben igenis komoly szintet ütnek meg. Ami minket illet, az egész KEK-menetelésünkre 7-est, 8-ast adok az egész csapatnak. Ennek a társaságnak még sokat kellene együtt játszania az előrelépéshez, a közös hét-nyolc hónap roppant kevés. A jövőről azonban még nem sokat tudunk, folynak a különböző tárgyalások" – tette hozzá a váciak trénere.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.12 00:42:24

Kézilabda nemzetisport.hu

2018.11.11 16:06:23

Kézilabda nemzetisport.hu

Félidőben még a Skjern vezetett, mégis háromgólos szegedi siker született a BL-ben.

2018.11.11 14:13:47

Kézilabda nemzetisport.hu

A szünetben már hét góllal vezetett a román sztárcsapat, ennek ellenére az FTC továbbjutott.

2018.11.10 14:48:50

Kézilabda nemzetisport.hu

A meccs elején gyorsan ellépett néggyel a magyar csapat, de az átlövők szétlőtték Mikler kapuját.

2018.11.10 13:15:36

Kézilabda nemzetisport.hu

A Krim elleni sikerrel máris bebiztosította a csoportelsőséget a címvédő.

HIRDETÉS
HIRDETÉS