Női kézi: a Győr és a Siófok is csapatépítőt tartott – képek

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.07.23. 14:33
A Győri Audi ETO KC és a Siófok KC női kézilabdacsapata is csapatépítő tréningen vett részt.

A gyorietokc.hu beszámolója szerint a győri csapat játékosai edzések helyett egy kétnapos csapatépítő tréningen vettek részt. A Balaton-felvidéken megtartott összetartás egy 43 kilométeres kerékpáros túrával kezdődött, majd immár harmadik alkalommal rendezték meg a Puszta Olimpiai Játékokat, amely keretei között hétfős csapatok mérték össze az erejüket többek között kötélhúzásban szalmabála-görgetésben, rönkhajításban.gyorietokc.hu beszámolója szerint a győri csapat játékosai edzések helyett egy kétnapos csapatépítő tréningen vettek részt. A Balaton-felvidéken megtartott összetartás egy 43 kilométeres kerékpáros túrával kezdődött, majd immár harmadik alkalommal rendezték meg a Puszta Olimpiai Játékokat, amely keretei között hétfős csapatok mérték össze az erejüket többek között kötélhúzásban szalmabála-görgetésben, rönkhajításban.

„Nagyszerű csapatépítő volt, mondhatni, a foglalkozás maximálisan elérte a célját – idézi Danyi Gábor vezetőedző értékelését a klubhonlap. – Két éve már jártunk ezen a környéken, és már akkor is nagyon jól éreztük magunkat, így egyértelmű volt, hogy előbb vagy utóbb visszatérünk. A hétfői nap volt a fizikailag erősebb, a kerékpárútra kellő bemelegítés volt a délutáni programokra. A Puszta Olimpiát én kívülről néztem, megfigyeltem, hogyan reagálnak és alakulnak a játékosok az új helyzetekhez. Nagyon sokat nevettünk, és maximálisan elégedett vagyok a látottakkal. Friss energiákkal feltöltődve folytatjuk mától a felkészülést.”

„Idén is nagyon jó volt a csapatépítő! Őszintén mondom, picit elfáradtunk a bringatúrán, de a délutáni játékos programok nagyon sok nevetést és vidám pillanatot hoztak. Szerintem nagyon finom vacsorát és reggelit kaptunk a fiúktól. A felkészülés hosszú, kellett pár nap, amikor nem a csarnokban vagyunk. Mostantól ismét a labdáé lesz a főszerep” – fogalmazott Görbicz Anita csapatkapitány.

A siófokiaknak egy csapatépítő jógát szerveztek, ám nem hagyományos keretek között: a játékosok ezúttal a Balatonon, SUP-okon végezték a gyakorlatokat.

A balatoni jógázásról készült videót ide kattintva tekintheti meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik