Női kézi: Yvette Broch sérült, kihagyja a Győr edzőtáborát

Vágólapra másolva!
2018.07.22. 12:21
A héten elkezdte a felkészülést a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata, majd mától egy hétig Balatonbogláron tart edzőtábort, de nem mindenki vehet részt a programon.  

A gyorietokc.hu beszámolója szerint Yvette Broch ugyanis kisebb sérülése miatt nem végezhet teljes értékű edzésmunkát, a beálló Hollandiába utazott rehabilitációra.gyorietokc.hu beszámolója szerint Yvette Broch ugyanis kisebb sérülése miatt nem végezhet teljes értékű edzésmunkát, a beálló Hollandiába utazott rehabilitációra.

Az első ismerkedő edzéseken már túl vagyunk, és elárulhatom, hogy a kézilabda mellett a focilabda is előkerült mindenki nagy örömére. Most egy hét edzőtábor következik, ahol elsősorban a fizikai alapozás szerepel a programban, de a kézilabdát sem fogjuk elfelejteni, a labdás edzésekre is hangsúlyt fektetünk. Yvette kivételével minden játékosunkra számíthattunk eddig, azonban a jövő héten nő a hiányzók száma, hiszen Bódi Bernadett és Puhalák Szidónia a magyar válogatottal készül majd Törökországban. Az edzőtáborhoz csatlakozik három fiatal játékosunk, Ács Bianka, Farkas Johanna és Kürthi Laura is velünk tart Balatonboglárra” – adott helyzetjelentést Danyi Gábor vezetőedző.

A csapat edzőtábort követő első edzése július 31-én 17 órai kezdettel a hagyományoknak megfelelően nyilvános lesz az Audi Arénában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik