Női kézi-vb: Göröngyös volt az út, sok kritikával - Hajdu

Vágólapra másolva!
2013.12.16. 19:51
Hajdu János, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint bevált a terv, hogy a hatodik meccsre időzítették a csúcsformát a világbajnokságon. A szakember elmondta, a rengeteg kritika ellenére bíztak önmagukban.

„Nehéz meccs volt, boldog vagyok, hogy egy végső győzelemre esélyes csapatot vertünk meg. Gratulálok a lányoknak, fantasztikusan játszottak. Nincs fix felállása a csapatnak, sok variációs lehetőségünk van belső posztokon, Görbicz kímélése miatt is kezdtünk így. Bevált a terv, hogy a hatodik meccsre kerüljünk csúcsformába. Röviden: a védekezéssel és a kapusteljesítménnyel nyertünk. Göröngyös volt az út, sok kritikával, de bíztunk magunkban, ez eredményezte, hogy ezt a kiváló csapatot megvertük" – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Hajdu János magyar szövetségi kapitány.Hajdu János magyar szövetségi kapitány.

Zácsik Szandra, a magyar válogatott átlövője szerint igazi csapatmunka volt a győzelem.

„Gratulálok a csapatnak, az előző két meccs nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, de felálltunk ebből, és kiváló teljesítményt nyújtottunk. Fantasztikus volt a védekezés, igazi csapatjátékot vittünk ki a pályára."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik