Női kézi: újabb fiatallal kötött szerződést a Győri ETO

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.27. 22:47
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata 2022. június 30-ig szóló szerződést kötött a szélen és átlövőben is bevethető fiatal balkezes játékossal, Kürthi Laurával.

„Nagyon örülök, hogy rám esett a klub választása és ilyen fiatalon a Győri Audi ETO KC profi szerződést kötött velem. Az elmúlt szezonban már az is hatalmas élmény volt számomra, hogy néhányszor részt vehettem a felnőttcsapat edzésein, s most plusz motivációval feltöltve továbbra is keményen dolgozom, hogy a csapat segítségére lehessek és egyénileg is minél többet fejlődhessek” – mondta Kürthi Laura a szerződéskötést követően a klub hivatalos honlapjának.„Nagyon örülök, hogy rám esett a klub választása és ilyen fiatalon a Győri Audi ETO KC profi szerződést kötött velem. Az elmúlt szezonban már az is hatalmas élmény volt számomra, hogy néhányszor részt vehettem a felnőttcsapat edzésein, s most plusz motivációval feltöltve továbbra is keményen dolgozom, hogy a csapat segítségére lehessek és egyénileg is minél többet fejlődhessek” – mondta Kürthi Laura a szerződéskötést követően a klub hivatalos honlapjának.

A Győri ETO az elmúlt szezonban már hat fiatal tehetséggel – Afentaler Sára, Binó Boglárka, Gerháth Kincső, Pál Tamara, Szilovics Fanni, Varga Emőke – kötött hosszú távú szerződést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik