Női kézi: „Úgy ültetett le a biztonsági őr, már mentem volna be”

Vágólapra másolva!
2017.05.10. 18:36
Szucsánszki Zita vállát két hete műtötték meg, így csak a pálya széléről nézhette végig, ahogy csapata, az FTC-Rail Cargo Hungaria 33‒24-es vereséget szenved a Dunaújvárostól a legutóbbi bajnoki mérkőzésen.

Szucsánszki műtétje óta két hét telt el, a játékos pedig megkezdhette a körülbelül négy-öt hónapos rehabilitációs munkát.

„Most már tudok aludni egyhuzamban öt-hat órát, így valamennyire jobb a közérzetem is. Igazából elég sok mindent tudok már csinálni a kezemmel, most kezdtük el a gyógytornát. De még hosszú út áll előttem" ‒ mondta Szucsánszki a Fradi Média által készített videóriportban, amelyben arról is beszélt, hogyan élte meg a pálya szélén csapata 33‒24-es idegenbeli vereségét a Dunaújvárostól.

„Nagyon rossz érzés volt, úgy ültetett le a biztonsági őr, mert már mentem volna befelé. A következő szezonban a gyermekvállalás miatt nem játszom, és azt hiszem, az idegenbeli meccsekre nem is megyek el, mert idegileg azért megterhelő. Nem vagyok az, aki nyugodtan végigüli a mérkőzéseket. De az itthoniakon biztosan ott leszek."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik