Női kézi: távozó cséká és egy nagy fogás Vácon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.15. 19:27
null
Újabb játékos jön a Metztől Vácra
A Vác női kézilabdacsapata újabb híreket jelentett be a klubkeret változásairól. Távozik a csapatkapitány, ugyanakkor több kulcsember marad, és érkezik egy nagy fogás is a horvát Sonja Basic személyében.

A csapat szerdán újabb külföldi játékos érkezését jelentette be: a balátlövőposzton és hármas védőként is bevethető 27 esztendős horvát válogatott Sonja Basic szintén a Dunakanyarban szerepel ezentúl. A 183 centiméteres kézilabdázó a ChampSport ügynökség közreműködésével a Metzből igazol Vácra.

Az elmúlt napokban eldőlt, hogy öt év után távozik a váci klubtól a csapatkapitány Fülöp Andrea.
A 32 esztendős játékos 2010-ben szerződött Vácra, s az elmúlt években védekezésben és támadásban is az együttes alapembere volt. A vacinkse.hu tájékoztatása szerint a klub vezetősége mindenképpen szerette volna Fülöpöt megtartani, ám ő a távozás mellett döntött.

Nem hosszabbítják meg Dakos Noémi, Drávai Gyöngyi, valamint Marija Stefanovic lejáró szerződését. Továbbra is az Ipress Center-Vácot erősíti ugyanakkor a klub saját nevelésű 20 éves játékosa, Szondi Zsófia. Megállapodtak a folytatásról Farkas Veronikával is.

A Vác korábban bejelentette már, hogy a nyártól az egyesületben folytatja a pályafutását Soós Viktória (Ferencváros), Szara Vukcsevics (Érd) és Krisztina Liscsevics (Metz), míg az edző a szlovén Uros Bregar lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik