Női kézi Szuperkupa: Az első félidő döntött - Elek G.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.31. 16:59
Bár a szünetben hat, a második félidő elején már nyolc góllal is vezetett a Győri Audi ETO KC, végül minimális különbséggel (29–28) kerekedett az FTC-Rail Cargo Hungaria fölé, és szerezte meg a női kézilabda Szuperkupát. Ambros Martín szerint a szünet után nem koncentráltak eléggé, míg Elek Gábor úgy látta, övéi a szünet előtt nem megfelelő lendületű támadójátékot produkáltak.

„Mindkét csapatnak más a felkészülési ritmusa, ez nagyon fontos meccs, fontos győzelem volt, gratulálok a csapatomnak – értékelt Ambros Martín, a győriek edzője a találkozót közvetítő Duna Tv-n. – Az első félidei jó játékunk után a másodikban nem koncentráltunk eléggé. Tudjuk, hogy a bajnoki szezonban a Ferencváros a legnagyobb ellenfelünk, ezzel a párharccal legtöbbet a szurkolók és a sportág nyerik. Bízom benne, hogy a Fradi is feljut a BL főtáblájára."Ambros Martín, a győriek edzője a találkozót közvetítő Duna Tv-n. – Az első félidei jó játékunk után a másodikban nem koncentráltunk eléggé. Tudjuk, hogy a bajnoki szezonban a Ferencváros a legnagyobb ellenfelünk, ezzel a párharccal legtöbbet a szurkolók és a sportág nyerik. Bízom benne, hogy a Fradi is feljut a BL főtáblájára."

„A felkészülésnek bizonyos fázisában járunk, pár dologra még mindig kíváncsi vagyok, próbálgatok néhány dolgot – mondta Elek Gábor, a ferencvárosiak edzője. – Amit én most így pillanatnyilag alapcsapatnak elgondolnék a lipcsei BL-selejtező tornára, az ma olyan három percet volt fenn a pályán együtt. Miután ez a felvétel nyilván eljut majd Lipcsébe, nem állt szándékomban felkínálni bizonyos dolgokat. Az első félidőnk lendület nélküli támadójátéka eldöntötte ezt a mérkőzést. A második félidőben Szucsánszki Zita és Nerea Pena felvállalták a lendületes megoldásokat, onnantól kezdve nagyon jó kis meccs lett. Sajnálom a végjátékot, mert tudtuk, hogy ilyenkor Görbicz Anita szereti elvállalni a befejezéseket, és az utolsó gól kivételével ő is döntötte el. Még mindig kell, mert van hová fejlődnünk. Továbbra is a visszarendeződést tartom az elsődleges feladatunknak, és gyorsulnunk sem ártana. Örülök annak, hogy mindkét kapusunk elég jó teljesítményt nyújtott. Az első félidő döntötte el ezt a meccset, gratulálok a Győrnek. Mindkét félnek jót tett a mérkőzés, ezek visznek minket előre."

Kovacsics: Mindenki mindig győzelmet vár a Győrtől

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik