Női kézi: súlyos autóbalesetet szenvedett a Dorog beállója

Vágólapra másolva!
2018.05.04. 11:30
null
Kaposvári Esztert visszavárja klubcsapata (Fotó: Doroghandball.hu)
Súlyos autóbalesetet szenvedett Kaposvári Eszter, a Dorogi ESE NB II-es női kézilabdacsapatának beállója. A korábbi élvonalbeli játékos az orvosok szerint teljesen felépülhet.

 

 

„Csapatunk beállója, Kaposvári Eszter, hétfőn kora este súlyos autóbalesetet szenvedett. Esztert jelenleg kórházban ápolják, sérülései komolyak, de az orvosok szerint teljesen felépül. Játékosunk most hosszú küzdelem elé néz, de mi biztosak vagyunk benne, hogy viszontláthatjuk még őt a kézilabdapályán. Egyesületünk vezetői, edzői és játékosai is mindent meg fognak tenni Eszter mielőbbi felépüléséért!” - olvasható a Dorog hivatalos honlapján.

A Kemma.hu azt írta, a játékos április 30-án este szenvedett balesetet Esztergom és Tát között, a 11-es úton, amikor személygépkocsival fának ütközött, majd az autó kigyulladt. A katasztrófavédelem beszámolója szerint a súlyosan sérült sofőrt a helyszínen tartózkodó többi sofőr mentette ki az égő járműből.

Kaposvári Eszter korábban a Siófok színeiben kilenc mérkőzésen az élvonalban is szerepelt, tavaly nyáron igazolt Dorogra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik