Női kézi: rutinos szélsővel erősít az újonc Budaörs

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.18. 08:51
null
Szabó-Májer Krisztina (Fotó: budaorshandball.hu)
Az Alba Fehérvártól távozó Szabó-Májer Krisztina az NB I-be feljutó Budaörs női kézilabdacsapatához igazolt – írja a klub hivatalos honlapja.

Mint beszámoltunk róla, Szabó-Májer Krisztina 19 év után távozik az Alba Fehérvártól. A 26 éves jobbszélső a következő évadban is marad az NB I-ben, miután aláírt az újonc Budaörshöz. A rutinos kézilabdázó 188 élvonalbeli meccsen 195 gólt szerzett a székesfehérvári klubban.

„Tizenkilenc év után úgy gondolom természetes, hogy változásra, új közegre és friss impulzusokra vágyik az ember. Szeretnék megújulni és teljesen kiaknázni a játékomban rejlő fejlődési lehetőségeket. Budaörsön ehhez minden feltétel adott, azon leszek, hogy a tudásom legjavával és a rutinommal húzóemberként segítsem a csapatot a céljai elérésében. Soha nem adom fel, a munkában és az edzésben hiszek, a gyorsaságom mellett pozitív szemléletet és mentalitást hozok magammal. Családias, gyermek- és kutyabarát klub hírében áll a Budaörs, ami számomra kiemelten fontos. Ismerős arcok is akadnak, korábban játszottam együtt Sipeki Flórával és Hajduch Csengével Fehérváron, sőt pályafutásom egy meghatározó szakaszán Rezsnyák Csaba egyengette az utamat. A játék élvezete mellett a bentmaradás a minimális cél, de ennél magasabbra kell tegyük szerintem a lécet. Alig várom a közös munkát” – nyilatkozta a Budaörs honlapján a szélső.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik