Női kézi: Planéta nagyon sajnálja, ami Neaguval történt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.13. 14:54
A női kézilabda-válogatott átlövője, Planéta Szimonetta a közösségi oldalán üzent a románok világklasszisának, Cristina Neagunak, aki szerdán sérült meg, miután ütközött a magyar játékossal.

„Kedves Cris! Nagyon sajnálom a tegnapi, szerencsétlen esetet, ami a pályán történt. A pályán ellenfelek vagyunk, de azon kívül sorstársak, senki sem akar rosszat a másiknak. Együtt érzek veled, kívánok mihamarabbi visszatérést! Sok szerencsét, remélem, hogy hamarosan újra találkozunk a pályán!” – üzente Planéta Szimonetta.„Kedves Cris! Nagyon sajnálom a tegnapi, szerencsétlen esetet, ami a pályán történt. A pályán ellenfelek vagyunk, de azon kívül sorstársak, senki sem akar rosszat a másiknak. Együtt érzek veled, kívánok mihamarabbi visszatérést! Sok szerencsét, remélem, hogy hamarosan újra találkozunk a pályán!” – üzente Planéta Szimonetta.

Mint ismeretes, a magyar válogatott szerdán 31–29-re legyőzte Romániát a franciaországi Európa-bajnokságon. A meccs hajrájában a románok világklasszisa, az egyébként kilenc gólt szerző Cristina Neagu elesett, miután szerencsétlenül ütközött Planétával. Azóta kiderült, hogy a CSM Bucuresti játékosa keresztszalag-szakadást szenvedett, így ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Vagyis számára az Európa-bajnokság is befejeződött, hiába jutott a legjobb négy közé Románia. A mieink a 7. helyen zárják a tornát.

Planéta az eset óta nyilatkozott is a történtekről: „Nem éreztem úgy, hogy meglöktem volna, csak követtem a mozgását. Egyből éreztem, hogy nagyon rosszul lépett. Visszanézték az esetet videón is, és nem találtak semmit. Ettől még nagyon rosszul éreztem magamat, két-három percre teljesen kiestem a meccsből, annyira sajnáltam.”



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik