Női kézi: Oftedal biztosan lemarad a Magyar Kupa négyes döntőjéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.28. 10:34
A Győri Audi ETO tájékoztatása szerint a Horvátország elleni Európa-bajnoki selejtezőn megsérülő Stine Oftedal számára tíznapos pihenőt írtak elő az orvosi vizsgálatot követően, így a norvég irányító biztosan lemarad a női kézilabda Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjéről.

Mint korábban beszámoltunk róla, Oftedal a válogatott meccs első félidejében sérült meg, ölben kellett levinni a pályáról. A norvég szövetség később arról számolt be, hogy nincs törés a bal bokájánál, így a súlyosabb sérülést megúszta. Mint korábban beszámoltunk róla, Oftedal a válogatott meccs első félidejében sérült meg, ölben kellett levinni a pályáról. A norvég szövetség később arról számolt be, hogy nincs törés a bal bokájánál, így a súlyosabb sérülést megúszta.

„Stine Oftedal vasárnap válogatott mérkőzésen megsérült, az ezt követő orvosi vizsgálat törést nem igazolt. Győrbe történő visszaérkezését követően a játékos ma reggel kontrollra jelentkezett, a dokumentált stabilitási vizsgálat alapján bal bokájában részleges szalagsérülés véleményezhető. Rögzítő viselése mellett megkezdtük a fizikoterápiát, legkorábban tíz nap múlva kezdheti meg a sportintenzitású terhelést, egy hét múlva kontrollvizsgálatot végzünk” – mondta dr. Balogh Péter csapatorvos a klub honlapjának.

Nincs könnyű helyzetben a Győr, amely korábban Nora Mörköt és Tomori Zsuzsannát már elveszítette a szezon hátra levő részére, most pedig Oftedal is kidőlt egy rövidebb időszakra, így nem lehet ott a Ferencváros elleni szombati kupaelődöntőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik