Női kézi: Nora Mörk még pályára lépne ebben a szezonban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.09. 11:45
Az októberben elvégzett újabb műtétet követően szépen halad Nora Mörk, a Győri Audi ETO norvég jobbátlövőjének felépülése, a 27 éves kézilabdázó még ebben a szezonban visszatérne a pályára.

A gyógyulásom az előzetes várakozásainknak megfelelő ütemben halad, így minden bizonnyal képes leszek még a szezonban pályára lépni. Természetesen érzek némi fájdalmat a hét héttel ezelőtt elvégzett műtétet követően, de tudom, hogy hamarosan jobban leszek, így hát erre gondolok minden nap. Nagyon várom, hogy újra kézilabdát foghassak a kezembe” – számolt be állapotáról Nora Mörk a gyorietokc.hu-nak. A gyógyulásom az előzetes várakozásainknak megfelelő ütemben halad, így minden bizonnyal képes leszek még a szezonban pályára lépni. Természetesen érzek némi fájdalmat a hét héttel ezelőtt elvégzett műtétet követően, de tudom, hogy hamarosan jobban leszek, így hát erre gondolok minden nap. Nagyon várom, hogy újra kézilabdát foghassak a kezembe” – számolt be állapotáról Nora Mörk a gyorietokc.hu-nak.

A norvég jobbátlövő azt is elárulta, mely csapatokat várja a Franciaországban épp zajló Európa-bajnokság végjátékába. „Az Európa-bajnoki cím megszerzésére a franciákat, a hollandokat és természetesen a norvégokat tartom a leginkább esélyesnek. Folyamatosan nyomon követem az eseményeket, s ahol tudok, személyesen is jelen vagyok és szurkolok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik