Női kézi NB I: három kapust szerződtetett a Békéscsaba

Vágólapra másolva!
2017.06.23. 20:35
Györkös Rebeka, Tamara Popovics és Horvát Dorina személyében három kapussal kötött szerződést a Békéscsaba. A lépésre azért volt szükség, mert mindhárom korábbi kapusa elhagyta a női kézilabda NB I-ben szereplő lila-fehér klubot a nyáron.

A Budaörsről érkező Györkös Rebeka egyéves szerződést kötött a klubbal, a szerb Tamara Popovics – aki az elmúlt két idényben a ZRK Naisa Nis játékosa volt – egy plusz egy évre szóló megállapodást írt alá. Popovics már EHF-kupa-találkozókon is pályára lépett, és 2012-ben tagja volt a junior-világbajnokságon negyedik helyen végző szerb válogatottnak.Györkös Rebeka egyéves szerződést kötött a klubbal, a szerb Tamara Popovics – aki az elmúlt két idényben a ZRK Naisa Nis játékosa volt – egy plusz egy évre szóló megállapodást írt alá. Popovics már EHF-kupa-találkozókon is pályára lépett, és 2012-ben tagja volt a junior-világbajnokságon negyedik helyen végző szerb válogatottnak.

A 18. életévében járó Horvát Dorina 2016 nyarán a Nemzeti Kézilabda Akadémiáról igazolt a csabaiakhoz, és a junioregyüttes meghatározó tagjaként vívta ki a tagságot a felnőttkeretben – derül ki a klub honlapján pénteken megjelent hírből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik