Női kézi: Nagyon szomorú vagyok – mondta sírva Lunde

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.10. 15:29
Karrierje egyik legnehezebb pillanataként jellemezte Katrine Lunde, amikor megtudta, hogy nem kerül be a norvég kézilabda-válogatott világbajnoki keretébe.

„Nagyon, nagyon csalódott vagyok – mondta sírva a korábbi győri kapus. – Nehéz most, ez az egyik legnehezebb pillanat, amit átéltem a karrierem során, de nem tehetek semmit, a kapitány így döntött.”

Thórir Hergeirsson tegnap közölte a jelenleg a Rosztov-Donban szereplő Lundéval a hírt.

„Nincs kétség, ki volt a legjobb formában levő kapus az elmúlt két évben: Silje Solberg. Karinak és Katrinének is voltak jobb és rosszabb meccsei a klubcsapataikban. Karinak volt egy kisebb kézsérülése a Győrben, de már egészséges. Az lett volna a legegyszerűbb, ha három kapust viszek magammal, de akkor nem vállaltam volna fel a döntést”– mondta az izlandi kapitány a VG-nek.

A szülés után visszatérő klasszis kapust az olimpiai szereplésének esélyeiről is kérdezték, de ezzel még nem akart foglalkozni. A tartalékok között számításba vett Lunde orosz klubcsapatával éppen Dániában edzőtáborozik a vb alatt, így szükség esetén gyorsan tud csatlakozni a nemzeti csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik