Női kézi: Nagyobb műtét volt, mint gondoltuk – Szucsánszki

Vágólapra másolva!
2017.04.25. 18:12
A hétfőn vállműtéten áteső Szucsánszki Zita bízik benne, hogy a tervezett babavállalás mellett lesz ideje a regenerálódásra. A Ferencváros női kézilabdacsapatának csapatkapitánya kedden elhagyhatta a kórházat.

„A doktor úr azt mondta, hogy nem erről volt szó, nagyobb műtét volt, mint amire először gondoltunk,és ez nem esett jól – mondta Szucsánszki a Fradimediának. – Most lesz időm a rehabilitációra, s bár százszázalékos biztosan nem lesz, szeretném, ha eljutnék kilencvenöt százalékig.”Szucsánszki a Fradimediának. – Most lesz időm a rehabilitációra, s bár százszázalékos biztosan nem lesz, szeretném, ha eljutnék kilencvenöt százalékig.”

A játékos vállában rögzítették az elszakadt szalagot, illetve egy korábbi sérülést is helyretettek.

„A Győr elleni kupadöntőn sérültem meg, senki sem tehetett róla, ahogy védekezés közben megtámasztottam a támadót, akkor hallottam kis reccsenést, miközben kiment a vállam. Akkor még nem éreztem, de egyre rosszabb lett, és Bukarestben a CSM elleni negyeddöntő első meccsén már nem is tudtam játszani, a visszavágóra úgy foltoztak össze” – folytatta Szucsánszki.

Az átlövő elmondta, két-három hétig fel lesz kötve a jobb karja. Négy-öt hónap alatt vissza kell építeni az izomzatát.

„Most el tudjuk kezdeni a babaprojektet, és ha az összejön, bőven lesz időm a vállam regenerálására” – mondta a Ferencváros játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik