Női kézi: megszületett a svédek kiválóságának első gyermeke

B. B.B. B.
Vágólapra másolva!
2019.07.11. 14:37
null
Gulldén már a tavalyi Eb-n is várandósan lépett pályára (Fotó: AFP)
Megszületett Isabelle Gulldén kisfia – az örömhírt az Instagram-oldalán jelentette be a Brest Bretagne női kézilabdacsapatának svéd irányítója.

 

Januárban jelentette be Isabelle Gulldén, hogy gyermeket vár, s emiatt véget is ért számára az idény. A francia Brest Bretagne irányítója már a decemberi Európa-bajnokságon kéthónapos terhesen lépett pályára, nemrégiben pedig bejelentette az örömhírt: megszületett a kisfia, aki a Lias nevet kapta.

„Köszöntünk a világon, Lias. Ez volt egyben a legrosszabb, de mindenképp a legjobb dolog is, amit valaha tapasztaltam" – írta a szülésről az irányító az Instagram-oldalán.

Gulldén nem sokkal az Eb előtt tudta meg, hogy gyereket vár, ezt azonban csak egy hónappal a tornát követően hozta nyilvánosságra. A svéd Expressen nevű lapnak úgy fogalmazott, hogy bár nem tervezték a családalapítást, nagyon örül, hogy anyai örömök elé nézhet. Nem sokkal a szülést követően – a tervei szerint októberben – pedig visszatérne a pályára is.

Välkommen till världen Lias Värsta men också det abslout bästa jag varit med om . Welcome to the world Lias The worst but also the absolute best thing I've ever experienced

16.8k Likes, 1,088 Comments - Bella Gulldén (@bellagullden) on Instagram: "Välkommen till världen Lias Värsta men också det abslout bästa jag varit med om . Welcome to..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik