Női kézi: még egy évig marad Győrben a magyar balszélső

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.06. 14:59
Életbe léptette szerződésében található egyéves opciós lehetőségét Puhalák Szidónia és a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata. Mindkét fél számára egyértelmű volt, hogy folytatódjon a munkakapcsolat, így a tehetséges, már a válogatottban is bemutatkozó szélső 2020 nyárig biztosan Győrben szerepel.

A klubbal februárban egy plusz egy éves szerződést kötő fiatal balszélső stabil teljesítményt nyújt posztján, így nem volt kérdéses számára, hogy a folytatás mellett döntsön.

„Nagyon örülök, hogy a következő szezonban is Győrben szerepelhetek. Nagyon jól teljesít idén is a csapat, úgy érzem, hasznos tagja vagyok én is! Hatalmas mindenkiben a motiváció, hogy ebben az évadban is olyan fantasztikus eredményeket érjünk el közösen, mint az elmúlt években. Köszönöm a bizalmat felém, igyekszem minél jobb teljesítménnyel és gólokkal meghálálni ezt” – idézi a Puhalák Szidóniát a győriek közleménye.

Bartha Csaba klubelnök elmondta, gyorsan megegyeztek.

„Puhalák jó példa arra, hogy ha van olyan tehetséges fiatal magyar játékos, aki jól teljesít, annak megvan a lehetősége, hogy Győrben a legmagasabb célokért küzdjön” – mondta Bartha.

Puhalák 2016 nyara óta tagja a Győri Audi ETO KC csapatának. Kétszeres Bajnokok Ligája-győztes, magyar bajnok és egyszeres Magyar Kupa-győztes. Ez idő alatt 82 mérkőzésen 134 találattal segítette csapatát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik