Női kézi: Mátéfi Eszter hazatért, és repes az örömtől

Vágólapra másolva!
2019.01.10. 22:53
Mátéfi Esztert nevezték ki a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) új szakmai igazgatóhelyettesének.

„Amikor ismét beléptem a csarnok ajtaján, nagyot dobbant a szívem. Hazajöttem, és most repesek az örömtől – idézi Mátéfi Esztert a napokban történt kinevezésről beszámoló duol.hu. – A legnagyobb sikereket játékosként is itt, a Dunaferrnél értem el. Csodálatos csapatnak voltam a tagja. De büszke vagyok arra a három és fél évre is, amit itt szakvezetőként átélhettem.”„Amikor ismét beléptem a csarnok ajtaján, nagyot dobbant a szívem. Hazajöttem, és most repesek az örömtől – idézi Mátéfi Esztert a napokban történt kinevezésről beszámoló duol.hu. – A legnagyobb sikereket játékosként is itt, a Dunaferrnél értem el. Csodálatos csapatnak voltam a tagja. De büszke vagyok arra a három és fél évre is, amit itt szakvezetőként átélhettem.”

A közelmúltban Kisvárdán szakmai igazgatóként, majd vezetőedzőként dolgozó Mátéfi Eszter feladata lesz „a gyermekkorosztálytól a felnőttekig a képzések megszervezése, az edzések, a mérkőzések látogatása, a tapasztalatok elemzése együttműködve a kollégákkal, a határokon túli műhelyek kialakítása, a már meglévő kapcsolatok ápolása és felügyelete” az Imre Vilmos sportigazgató, Radulovics Bojana szakmai igazgató és György László vezetőedző alkotta stáb tagjaként.

„Most már azon dolgozunk, hogy kialakítsuk a jövő évi játékoskeretet. Zajlanak az egyeztetések annak érdekében, hogy együtt maradjon a csapat. Ennek sikeréért én is nagy lendülettel, boldogan tevékenykedem” – tette hozzá a játékosként 58-szoros magyar és 130-szoros román válogatott, vb-ezüstöt és olimpiai bronzérmet szerző szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik