Női kézi: lenyűgőző új öltözőbe csöppentek Szucsánszkiék – fotók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.14. 16:23
null
Szucsánszkiékat tejben-vajban fürösztik a bajnoki cím után <br /><a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('/FTC_noi_kezilabda_-_uj_oltozo')">– KATTINTSON A KÉPRE A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!</a> (Fotók: <a href="http://www.fradi.hu/hu/szakosztalyok/csapatsportok/noi-kezilabda/hirek/gyonyoru-ajandek/20150814/c/11242">fradi.hu</a>, forrás: FTC Facebook)
A Ferencváros női kézilabdacsapata péntek délután vette át gyönyörűen kialakított, vadonatúj öltözőjét – számolt be róla a fradi.hu.

 

Vidám kézilabdázóktól volt hangos az Elek Gyula Aréna, az FTC női csapata ugyanis ma vette birtokba először új kialakítású öltözőjét. Ezeket hasonlóan kell elképzelni az NB I-es futballcsapat helyiségéhez, mindenkit a saját fotójával ellátott szekrény fogad az arénában. Emellett a jövőben jakuzzi és szauna is a lányok rendelkezésére áll majd. Sőt, a Fradi egy külön ajándékkal is meglepte a bajnoki címet szerzett csapatot: egy rendezett belső udvart alakítottak ki számukra, ez olyan közösségi térként szolgál majd, ahol bármikor relaxálhatnak.

„A kézilabdában mindig európai szinten teljesítettek a lányok, ezért teljes mértékben megérdemlik a hasonló színvonalú öltözőt – mondta Kubatov Gábor klubelnök az átadón. – A Fradiban – legyen szó bármilyen sportágról – az aranyérem a cél. Minket nem érdekel az ezüst, kizárólag a dobogó legfelső foka. Ez az öltöző is olyan, amilyenből keveset találni Európában. A Fradi ezzel szeretné meghálálni az elmúlt, rendkívül sikeres éveket.”

„Nagyon köszönjük a csapatnak, hogy a bajnoki címmel ilyen kiváló öltözőhöz segítették a kézilabda-szakosztályt – tette hozzá Jeney Zsolt Ákos, a szakosztály elnöke. – Óriási minőségi ugrás ez a számunkra. Reméljük, mindenkinek nagyon tetszenek az új helyiségek, és hamar sikerül hozzászokni ezekhez. Abban pedig biztos vagyok, hogy a csapat jó teljesítménnyel viszonozza az ajándékot.”

A TOVÁBBI KÉPEKHEZ KATTINTSON IDE!
A TOVÁBBI KÉPEKHEZ KATTINTSON IDE!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik