Női kézi KEK: Zácsik a sokkal könnyebb meccsről, Szabó a szétesett védekezésről

Vágólapra másolva!
2012.03.03. 22:10
Címkék
Mint korábban beszámoltunk róla, a címvédő FTC nyolcgólos előnyt harcolt ki az orosz Zvezda Zvenyigoroddal szemben a női kézilabda KEK negyeddöntőjének első mérkőzésén. A népligetiek részéről Zácsik Szandra a meccs után elmondta, sokkal könnyebb volt a meccs, mint amire előzetesen számítottak, míg a vendégek részéről Szabó Valéria szerint nagyon elrontották az első félidőt.

„Sokkal könnyebb mérkőzés volt, mint amire számítottunk, előzetesen arról is beszéltünk, nem probléma ha döntetlen körüli lesz az eredmény. Az hogy a félidőre már tíz gólt tudtunk közé rakni, kicsit megnyugtatott minket, és a második játékrészben kiengedtünk, amit nem szabadott volna. A végeredmény ellenére sem mondanám, hogy lefutott lenne a párharc, de szerencsére nagy előnnyel indulunk a visszavágóra" – mondta a mérkőzés után a hét gólig jutó Zácsik Szandra.Zácsik Szandra.

„Az első félidő sajnos nem úgy sikerült, ahogy gondoltuk, a támadásainkat sikeresen megzavarták a hazaiak, a védekezésünk pedig szét volt esve. A kapusunk sem tudott segíteni, a gyors indulásokkal, ami az egyik erényünk, nem tudtunk élni. A második félidő már kicsit jobb volt, de ott is, amikor feljebb jöttünk, a Fradi vissza tudta állítani a különbséget. Felkészülünk, tanulunk ebből a meccsből, és mindent megteszünk a fordításért" – nyilatkozta a Zvenyigorod magyar légiósa, Szabó Valéria.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik