Női kézi: itt az első kép Lunde tündéri kislányáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.04. 18:15
Elhagyta a kórházat Katrine Lunde, aki szombaton adott életet kislányának, Atinának, és most az első képet is megosztotta tündéri gyerekéről. A Győri Audi ETO kézilabdacsapatát szezon végén elhagyó világklasszis norvég kapus éppen a Larvik elleni szombati Bajnokok Ligája meccs alatt szült, amiről egy vicces sztorival is szolgált.

„Jó lesz már otthon lenni – mondta a kórházat elhagyó Katrine Lunde a Verdens Gangnak. – Mindkét orvos, aki segített a szülésben, nagy kézilabda-rajongó. Atina a második félidő alatt született szombaton, így semmit nem láttak a meccsből" – tette hozzá nevetve. Atina Lunde Trajkovics 3480 gramm súllyal és 50 cm-es magassággal jött világra.Katrine Lunde a Verdens Gangnak. – Mindkét orvos, aki segített a szülésben, nagy kézilabda-rajongó. Atina a második félidő alatt született szombaton, így semmit nem láttak a meccsből" – tette hozzá nevetve. Atina Lunde Trajkovics 3480 gramm súllyal és 50 cm-es magassággal jött világra.

Mint ismert, Lunde szeretne még pályára lépni győri mezben. Márciusban a norvég válogatott kapusaival foglalkozó Mats Olsson meglátogatja Lundét és Kari Aalvik Grimsböt Győrben.

Lunde és kislánya, Atina (Fotó: Facebook)
Lunde és kislánya, Atina (Fotó: Facebook)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik