Női kézi: három magyar csapat várja a keddi sorsolást

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2015.11.23. 15:44
A női kézilabda KEK-ben az Érd, a női EHF-kupában pedig a Dunaújvárosi Kohász KA, valamint a Siófok KC várja a nyolcaddöntő keddi, bécsi sorsolását (14 óra).

Mindkét kupában január 9-én vagy 10-én rendezik az első mérkőzéseket, a visszavágókat pedig egy héttel később.

A kiemelések alapján a Dunaújváros az első, a Siófok és az Érd a második kalapba került. A női KEK-ben a Bajnokok Ligája csoportkörének négy csoportutolsója, a szlovén Krim Ljubljana, a horvát Podravka Koprivnica, az osztrák Hypo NÖ és a lengyel MKS Lublin is érdekelt.

NŐI KÉZILABDA
KEK, KIEMELÉS A NYOLCADDÖNTŐ ELŐTT
1. kalap:
Hypo NÖ (osztrák), Podravka Koprivnica (horvát), Dalfsen (holland), Glassverket (norvég), MKS Lublin (lengyel), Krim Ljubljana (szlovén), BSK Ankara (török), Ardesen GSK (török)
2. kalap: ÉRD, Tvis Holstebro (dán), Viborg (dán), Issy Paris (francia), Kristiansand (norvég), SC Craiova (román), Lada Togliatti (orosz), Zvezda Zvenyigorod (orosz)

EHF-KUPA, KIEMELÉS A NYOLCADDÖNTŐ ELŐTT
1. kalap:
DUNAÚJVÁROSI KOHÁSZ KA, Silkeborg-Voel (dán), Nimes (francia), Metzingen (német), Tertnes Bergen (norvég), Corona Brasov (román), Asztahanocska (orosz), Muratpasa Belediyesi (török)
2. kalap: SIÓFOK KC, Odense (dán), Randers (dán), HC Leipzig (német), HCM Roman (román), Dinamo Szinara Volgográd (orosz), Michalovce (szlovák), Höörs (svéd)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik