Női kézi: ha már újrakezdte Görbicz, mindent belead

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.02. 09:45
Mint beszámoltunk róla, Görbicz Anita szülése után újra elkezdte az edzéseket. Bár minden megváltozott a klasszis győri irányító életében, ha már visszatért a tréningekhez, mindent belead. Azt azonban még nem tudja megmondani, mikor láthatjuk ismét a pályán.

„Van mit behoznom, úgyhogy szeptember elejéig külön erőnléti edzővel dolgozom, kondizom, futok, a továbbiakat majd meglátjuk. Ha már csinálom, akkor százszázalékos erőbedobással edzek, másképp nem is tudnék, de nem tűztem ki magam elé semmiféle dátumot, amikorra ilyen vagy olyan formában, állapotban szeretnék lenni. Ha tavaszra tartanék ott, mint a terhesség előtt, azzal ki is egyeznék" – mondta Görbicz Anita a Nemzeti Sportnak. Görbicz Anita a Nemzeti Sportnak.

Görbicz szeptember elején kezdené újra a labdás edzéseket, vagyis az elvi lehetősége megvan annak, hogy szerepeljen az ETO őszi BL-meccsein, sőt a válogatottban, a decemberi dániai világbajnokságon is – de ehhez egyelőre valószínűséget rendelni is nehéz, nemhogy kijelenteni, hogy az irányító játszik vagy nem játszik a vb-n, úgyhogy ő maga sem akarta latolgatni az esélyeket.

„Majd meglátjuk, hogy fogom bírni egyáltalán, hogy többet vagyok távol a fiamtól, meg hogy megint a mások által felállított szigorú időbeosztás szerint kell élnem az életemet, amitől az elmúlt egy évben elszoktam kicsit. A legtöbb élsportoló anyuka jól viseli ezt, de majd csak élesben derül ki, nálam mi a helyzet – tűnődik el. – Maga a közeg, a csapat, a játék, az izgalom, a meccsek, az adrenalin, a sikerélmény hiányzik, meg hát húsz évig mégiscsak ez töltötte ki az életemet korábban, szóval furcsa is lehetne, hogy kikerültem a kézilabdából. Közben viszont mégis teljesen természetesnek érzem, hogy most már a kisfiam a legfontosabb, és hogy elsősorban anyuka vagyok."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik