HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.31 14:20 Frissítve: 2018.08.31 14:22

Női kézi: Ez a szezon majd eldönti, kinek van igaza – Kovács Anna

Kovács Anna az előző szezon közben bontott szerződést a Dunaújváros női kézilabdacsapatával, hogy aztán már Debrecenben építse fel újra önmagát. A válogatott jobbátlövő a bajnoki rajt előtt elmondta, nagyon motivált, hogy megmutassa, igenis jó játékos.

 

„Nem szeretnék beszélni a dunaújvárosi szerződésbontásról – mondta Kovács Anna a dehir.hu-nak adott interjúban. – Egyrészt azért, mert már elmúlt, túl vagyok rajta, másrészt mert nem jönne ki jól belőle senki. Az én lelkiismeretem tiszta. Úgy érzem, nagyjából tisztában vagyok azzal, mire vagyok képes. Ez a szezon majd eldönti, kinek van igaza: azoknak, akik szerint rossz játékos vagyok, vagy azoknak, akik szerint jó.”

A jobbátlövő szerint nem szabad kiindulni a Loki jól sikerült felkészülési meccseiből, majd a bajnokságban fog kiderülni, mire lehet képes az átalakuló hajdúsági együttes.

„Azt tudom mondani, hogy a Loki képzett, jó játékosokból áll, és ha igazán össze tudunk állni, komoly dolgokra lehetünk képesek. Jól megvagyok mindenkivel és olyan nagy a rivalizálás most, hogy én például már alig várom, hogy a poszttársam (Anna Punyko) felépüljön. Örömmel jöttem Debrecenbe, jól érzem magam ebben a közegben. Már alig várom az első igazi hazai derbit, amikor beindul az élet a Hódosban, megszólal a szurkolótábor és lejön a pályára az a hangulat, amelyikben ellenfélként benne lenni is élvezet volt!”

A DVSC szombaton 18 órától a Siófok otthonában kezdi a bajnokságot.

 

2019.01.18 23:49:51

Kézilabda THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Most kezdődik a tánc!

2019.01.17 22:17:49

Kézilabda CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Merthogy a kapus japán megfelelője olyan szókép, amely a középkorba visszanyúlva magyarázza a várvédő tevékenységének lényegét.

2019.01.17 18:19:13

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppemhága), CSERHÁTI ZOLTÁN (közvetítés)

Máthé remekül szállt be, 25 percig vezettünk, de a svédekben több tartalék volt, és 33–30-ra nyertek.

2019.01.16 17:31:35

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppenhága), CSERHÁTI ZOLTÁN (közvetítés)

Tízperces gólcsend, sok elhibázott ziccer, majd feltámadás, mégsem lehettünk boldogok a végén – de legalább a továbbjutás megvan.