Női kézi: élvonalba jutásról és új csarnokról beszélnek Vasban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.14. 10:07
Jelenleg toronymagasan vezet az NB II-ben, és a közeljövőben az élvonalban kíván szerepelni a Szombathelyi KK női kézilabdacsapata – írja hétfői cikkében a nyugat.hu.

„Kicsit unalmas, hogy ilyen könnyű meccseink vannak, még a nézők számára is. De ezen most át kell esni, és ezt a játékosok is tudják – idézi a nyugat.hu Pődör Zoltán ügyvezető elnököt, aki az NB II és az NB I/B után élvonalbeli szereplést remél a 13 bajnoki után százszázalékos mérleget és 520–228-as gólkülönbséget felmutató csapattól. – Ehhez már megvan a költségvetés is, nagy terveink vannak, amibe az utánpótlás is beletartozik.”nyugat.hu Pődör Zoltán ügyvezető elnököt, aki az NB II és az NB I/B után élvonalbeli szereplést remél a 13 bajnoki után százszázalékos mérleget és 520–228-as gólkülönbséget felmutató csapattól. – Ehhez már megvan a költségvetés is, nagy terveink vannak, amibe az utánpótlás is beletartozik.”

A tervek részét képezi egy csarnok felépítése is – mint Pődör Zoltán elmondta: annak tervei már elkészültek.

„Mobillelátós, többpályás komplexum lesz, kávézóval, ajándékbolttal. De nagyon szeretnénk egy kis tanulószobát is létrehozni, ahol a gyerekek készülhetnek az iskola és az edzés közti időben” – mondta az utánpótlás-nevelést kiemelkedő fontosságúnak tartó Pődör, hozzátéve: a tervek szerint 2017 júliusában már mérkőzést játszanak az új pályán, amely főleg TAO-s és szponzori pénzből épül.

„Célunk az első osztály, de nem akarunk mi BL-t játszani… Az a célunk, hogy valódi szombathelyi csapatot hozzunk létre, amelyben szombathelyi játékosok játszanak szombathelyi szakemberek irányítása alatt, a szombathelyi közönségnek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik