Női kézi: elkezdte a Győr – egy képen Oftedal, Hansen és Althaus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.28. 16:37
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata is megkezdte a felkészülést a következő szezonra, a három új szerzemény, a norvég Stine Bredal Oftedal, a dán Anne Mette Hansen és a német Anja Althaus is csatlakozott a társaihoz.
embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd
embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd

Csütörtök délelőtt a Testnevelési Egyetem Sporttudományi és Diagnosztikai Laboratóriumában terheléses vizsgálaton vettek részt a győri lányok – a magyar felnőtt- és utánpótlás-válogatott kerettagok kivételével –, délután pedig már az első edzésre is sor került. Mégpedig szintén Budapesten, az Elektromos-pályán, ugyanis Győrben az Audi Arénában az EYOF kézilabda-mérkőzései zajlanak.

Vasárnap már a teljes keret elutazik a spanyolországi edzőtáborba. Ahogy az elmúlt években megszokottá vált, idén is Lanzarote felé veszi az irányt a csapat, ahol egy hetet fog eltölteni.

A klub tájékoztatása szerint módosult a felkészülési program, és elmarad a Siófok elleni edzőmeccs, mivel a dán Midtjylland elleni Bajnokok Ligája-találkozó miatt szeptember 2-ra hozták előre a negyedik fordulóból a DVSC elleni bajnokit.

Egy képen az új szerzemények

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik